RO Study
👤
Alexa198
Alexa198
25-03-2017
Istorie
a fost răspuns
definiția manufacturii în cuvintele noastre
Răspuns :
Aaliona60
Aaliona60
25-03-2017
manufactură-f
ormă de producție premergătoare marii industrii, caracterizată prin predominarea muncii manuale. sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VREAU SI EU VA ROG UN REZUMAT DIN LECTURA DOI PRIETENI DE ANTON PANN PENTRU O FETITA DE CLASA 1
Va Rog Sa Faceți Dezvoltat! Dau Coroană!
Aflati Masura Suplementului Unui Unghi Stiind Ca Masura Ungiului Reprezinta 38% Din Masura Complementului Sau Si Inca 21 De Grade .
Buna, Eu Sunt Costel, Va Rog Sa Ma Ajutati La Ex 3, Augustinvedian, Boiustef Si Albatran (CEI MAI INTELIGENTI)
Eunumerati 2 Glande Endocrine Cu Secreție Interna În Afara De Hi. Po. Fiza Și Tiroida Și Câte Un Hormon Secretat De Fiecare Glanda, Am Scris Asa :Pancreasul End
Dau Coroană.Program În PASCAL.Fie A=a1,a2,...an O Secvență De Numere Întregi. Find Dat Un Element X, Vom Numi Multiplicitatea A Lui X În A Numărul De Apriții Al
Redactează O Narațiune De 150-300 De Cuvinte În Care Să Prezinți O Întâmplare Imaginară Petrecută În Timpul Unei Călătorii Cu Avionul
Read And Listen To The Text . Are The Sentences True (T ) Or False (F) ? Correct The False Ones . 1 . Justin Timberlake Is English 2. He Was In A Boy Band When
Imagini Artistice Din Poezia "Crăiasa Din Povești" De Mihai Eminescu -va Rogg
12 Puncte Vă Rog Dau Coroniță + 5 Stele