RO Study
👤
Smile13
Smile13
25-03-2017
Matematică
a fost răspuns
jumatatea numarului 14 si 12 care este?
Răspuns :
Аноним
Аноним
25-03-2017
14; 2=7
12:2=6
succes :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într-un Vas Închis De Volum V=8•10^-3 M^3 Se Află O Masă M=16 G Oxigen La Presiunea P=150 K•Pa (miu=32•10^-3 Kg/mol).Determinați:a) Cantitatea De Gaz (niu);b) T
Pe Planul Dreptunghiului ABCD Cu AB=12✓3 Cm Și AD=4✓3 Cm Se Ridică Perpendiculara MA=12 Cm. Să Se Afle: A) Distanțele De La Punctul M La Dreptele DC Și BC;
Un Cuvant Format Prin Conversiune Din Strofa: Frumoasa Esti... O Preafrumoasa Fata. Ca Marmura De Alba-i A Ta Fata. Imi Vine Sa Alerg La Tine-ndata S-astfel Cum
Trebuie Să Fac Un Proiect La Fizica Despre Energia Si Puterea Electrica , Am Nevoie Urgent De Niste Informații Dau Coroana
In Enuntul "Nu I-a Deranjat" , Pronumele I Are Functia Sintactica De?
Afla Dempartitul Stins Ca Impartitirul Este 9 Catul 5321 Iar Restul 5
Bună Seara. Va Rog Frumos! Nu Știu Exact Cu Verbul "a Putea". In Propoziții De Genul :as Putea Sa Citesc Este Predicativ Dar Dacă Am :eu Pot Citi. (nu Știu Dacă
Bună Seara. Va Rog Frumos! Nu Știu Exact Cu Verbul "a Putea". In Propoziții De Genul :as Putea Sa Citesc Este Predicativ Dar Dacă Am :eu Pot Citi. (nu Știu Dacă
In Ce Fel Ajuta Dictiozomii La Formarea Plasmalemei?
Este Corect Scris '' Unul Din Partenerii Nostri Ni-a Facut O Surpriza Placuta".Cum Este Corect.