RO Study
👤
Miriamstan540
Miriamstan540
04-12-2014
Arte
a fost răspuns
ce pot cauta la cautare personalizata?
Răspuns :
Zorovyvy
Zorovyvy
04-12-2014
La căutare personalizată poți căuta orice în legătură cu acest site.De exemplu să cauți preietni,diferite persoane sau întreberi pentru a le găsi mai ușor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati Urmatoarele Expresii:-pașii Lor De Gumă-ochii Ei Luceau Tot Așa De Arzători Ca Ochii Tigrilor-o Flacara Mare Pâlpâind Pe Cer-iși Aude Ticăitul Mărunt
Un Turist A Parcurs O Distanta Într-o Excursie De Trei Zile Astfel:in Prima Zi 3 Pe 8 Din Distanta Totala, A Doua Zi 30% Din Distanta Rămasă Plus 12km, Iar In A
Pentru A Inconjura Un Teren In Forma De Dreptunghi Se Utilizeaza Un Palet La Fiecare 4m.Latura Mai Scurta A Terenului Masoara 252m Iar Cea Lunga 276m.Cati Palet
Care Este Cauza Deplasarilor Placilor Tectonice? Ca Asemanari Si Ce Deosebiri Exista Intre Un Sloi De Gheatavcare Plutestevpe Un Rau Si O Placa Tectonica ? Pls
Numărul Aaa8 Împărțit La Un Număr De Două Cifre Dă Restul 98.Aflați Numărul
Care Număr Este Cu 24 Mai Mic Decât Diferența Numerelor 78 Și 23
CA ROG EU DIN TOATĂ INIMA LA PROGRESIILE GEOMETRICE DE LA A3 A4 Și A6!!!! AJUTAȚI MA DAU COROANA
Găsește Și Scrie Câte Două Exemplele Cerere: Familiară Și Politicoasă. Vă Rog Să Mă Ajutați
Un Corp Cu Dimensiunile 80cm, 60cm Si 20 Cm (paralelipiped) Are Masa = 5kg. Calculati Presiunea Creata De Acest Corp Pe Fiecare Din Fetele Lui Distincte.
3^3^n+2×3^3^n+3^27<3^29-3^28 AM NEVOIE URGENT!!! VA ROG!!!