RO Study
👤
Parvanaandra
Parvanaandra
24-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce este nr.verbului?
Răspuns :
ChineliMaria2006
ChineliMaria2006
24-03-2017
Verbul are doua numere. Acestea sunt:
-singular
-plural
Verbele la numarul singular arata o actiune care este facuta de o singura persoana.
Verbele la numarul plural arata o actiune facuta de mai multe persoane.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bifeaza Raspunsul Corect La Intrebarea : " Ce Se Poate Masura Cu Metrul?" 1. Lungimea Unei Zile.2.Faina De Porumb.3.Lungimea Salii De Clasa.4.Lungimea Catedr
Ce Masa De Magneziu Interacționează Cu 2 Moli De Acid Clorhidric
Fișierul Numere.in Conține Pe Prima Linie A Fișierului Un Număr Natural Și Pe Următoarea Linie N Numere Naturale. Să Se Afișeze În Fișierul Numere.out Pe Câte O
VA ROG ESTE URGENT ! Write Question For The Underlined Word : a) He Used To Travel To Venice And Rome After Heleft Milan .To Which Cities .............. ?? VA
Printre Proprietăţile Apei Naturale Se Enumeră (2 Exemple): 1. ______________________________; 2. ______________________________ .
Mă Poate Ajuta Cineva Care Sunt Valorile Materiale Și Care Valori Le Numim Spirituale
Construieste,cu Fiecare Dintre Termenii Dati,Cate O Propozitie/fraza Care Sa Aiba Continut Istoric:partid Extremist,monarhie,cenzura. Va Rog
Va Rog Puteti Sa Imi Spuneti Daca E Corecta Aceste Probleme E Urgent!!!
O Compunere De Primăvară.
IV. Citeşte Textul Și Răspunde La Întrebări: Pocăinţa Înseamnă Schimbarea Vieţii. Omul Trebuie Să Se Ducă La preot Sau La Aproapele Său Şi Să Îi Spună Ce Ii Tul