RO Study
👤
Dan49728
Dan49728
23-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Ex .10 va rog!!Coroana!!!!!
Răspuns :
Albatran
Albatran
24-03-2017
m-am luaty si eu dupa intrebarea lui Raresdarius,...o intrebare buina contine jumatatede raspuns
pentru cealalta jumatate, vezi atach
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Unghiurile AOB Si BOC Sunt Adiacente, (OD Este Bisectoarea Unghiului BOC. Daca M(AOC) =74° Si M(COD)=22° ,atunci : a): M(BOD)=...?° b) : M(BOC)=……?° c): M( A
Cate Sunete Au Cuvintele:delfin.crocodil.foca.pinguin.
Aflati X Pentru Fiecare Din Cazurile Xa+xb=20 Si A+b=5 3bx+3ax-cx=40 Si 3b+2a-c=20 5bx+12ax-cx=90 Si 5b+12a-C=45
Fie Un Vector X De Numere Intregi. Sa Se Afiseze Toate Tripletele De Numere Consecutive Din X, In Care Al Treilea Numar Este Restul Impartirii Primului La Al Do
Va Rog,am Nevoie De O Rugaciune Catre Dumnezeu Pentru Copii Care Nu Merg La Scoala.Multumesc!
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvantul TRANDAFIR Sa Fie: Atribut Substantival.............. Complement Direct.............. Nume Predicativ......................
Compune O Problemă După Exercițiul Dat (2+4)×2
Cel Mai Mic Nr Natural Care Impartit La 11 Da Rstul 9 Si Impartit La 13 Da Restul 8 Este Egal Cu ....... Va Rog Ajutati-ma
Scrie Si Alte Insusiri Pentru Substantive, Dupa Model copaci De Zahar Camp De Cristal Iaz De Oglinda
4×+3 Mai Mic Sau Egal Decat 11ajutatim!! Nu Am Putut Sa Scriu Semnul Mai Mic Sau Egal Si La-m Scris Asa.... Va Rog Ajutati-ma