RO Study
👤
Baba32
Baba32
23-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Va rog e urgenttttt!
Mulțumesc anticipat
Răspuns :
Darya1111111
Darya1111111
23-03-2017
a
f
a
Sper ca te.am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Functia F:R - R , F(x)= Ax-3 Si G:R - R , G(x)= -x+b ; a) Verificati Faptul Ca Valorile Lui A Si B Sunt Numere Naturale Consecutive Daca Punctul A(
Pentru Premierea Participantilor La Un Concurs Sportiv Au Fost cumparate 3 Mingi Mari Si 2 Mingi Mici Platindu-se 33000 Lei.Sa Se Afle Cat Costa O Minge De Fie
Buna :) Imi Poate Spune Si Mie Cineva Propozitie Cu Subiect Neexprimat,inclus ? Va Rog Frumos ♥
Combinati Elementele date Ca Sa Obtineti Un Enunt. Nu Schimbati Formele cuvintelor nu Adaugati Si Nu Omiteti Nici Un Element..............Brate ,caci,copila,
Spuneti Si Mie Va Rog Frumos Trasaturile Poemului
Hey, Am Nevoie De Motto-uri La Rusa Despre Vara. Multumesc Anticipat :-* :)
Vreau Si Eu Argumente Despre Vulpea Di Povestea Ursul Pacalit De Vulpe
Un Muncitor Vopseste Un Perete .In Prima Zi Vopseste 2/7din Lungimea Peretelui Iar A Doua Zi Vopseste Cu 1/7mai Mult.Ce Lungime Are Peretele Daca Au Ramas De Vo
Construiti Doua Enunturi In Care Urmatoarele Cuvinte Sa Fie: repede:-adjectiv -adverbseara:-substantiv -adverbjoi:-substantiv
Alcătuiţi O Cumpunere Cu Titlul "În Padure" In Care Sa Folositi Urmatoarele Verbe:au Inverzit, Aleargă, Zumzăie, Susură, Adie, Am Vaăzut Şi Vor Reveni.