RO Study
👤
AlexyMun
AlexyMun
23-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Alte exemple va rog?!
Răspuns :
Alingta11
Alingta11
23-03-2017
exemple alearga,vine ploaia,se insereaza,se joaca.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
321. Raportul A Două Numere Este 3/11 Iar Dacă Se Mărește Numărătorul Cu 75, Raportul Devine 21/22 Aflati Cele Două Nurnere.22. Ştiind Că Distanţa Dintre Două L
2. Tesuturile Secretoare Ale Plantelor: A. Secreta Hormoni B. Au Rol In Transpiratie C. Produc Gume Sau Nectar D. Realizeaza Fotosinteza
Ce Informații Imi Puteți Da Despre Regele Poloniei Sobieski? Explicați (5-10)secventa "Sobieski, Fala Lesilor, Eroul Creștinătății, Mântuitorul Vienii" Dacă Ști
3. La O Florărie S-au Adus 2000 De Flori: Garoafe, Lalele Șitrandafiri. Dintre Acestea, 640 Nu Sunt Nici Trandafiri, Nici Garoafe.Aflați Câte Flori De Fiecare F
Se Considera Functiile F,g:R->R, F(x)=2x-1, G(x)=x+3. Determinați Coordonatele Punctului De Intersectie A Graficelor F Si G.
O Compunere Cu Titlul ,,Scrisoare Pentru Mos Craciun in Care Povestesc Gandurile Mele De Craciun intre 5/cate Puteti (randuri)
Am Nevoie De Ajutor Rapppiiiddd!! Daca Stiti Cum Sa Faceti Va Rog Sa Incercati!
Read And Complete In Your Notebook. Use On , In , At
4. Se Ştie CăO=9x4-6X6 +21b=64 - 6x4 + 5x2C=8X8-7x7Află A + Bxc.dațimi Răspunsul Corect
Am Nevoie De Un Proiect De 5-6 Pagini Pe Tema :"Cum Influențează Fenomenul Migrației Atitudinea Statelor Europene Și Care Ar Putea Fi Soluțiile Cele Mai Bune Pe