RO Study
👤
Englez67
Englez67
23-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutatima,cu problema din imagine
Răspuns :
Socaiada
Socaiada
23-03-2017
L=4l
4l+l=70
l=70:5
l=14
L=14x4=56
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Referat La Fizica Despre Pericole Legate De Utilizarea Instalatiilor Electrice. Norme De Protectie
Scrieti Propoziti In Care Substantivele:bunica,saniuta,bradutul,Sorin. Sa Fie Subiect, Parte Secundara De Propozitie. Va Multumesc
In Structura "sta Veșnic Încruntat", Ce Valori Morfologice Au "veșnic" Si "încruntat" ?
Am Câteva Întrebări:1. Capacitatea Unui Cub Cu Latura De 4 M,2.perimetrul Unui Pătrat Cu Aria De81m Pătrați ,3. Lungimea Unui Dreptunghi Cu Perimetrul De 30m Şi
Maria Sa Născut Pe 29 Februarie Intr-o Duminica. Aflați Cel Mai Apropiat An În Care Maria Își Va Sărbători Ziua De Naștere Tot Intro Duminica.
Ecplicati Proverbul Apa Din Departare Nu Va Stinge Focul Din Apropiere
.......se Scrie La Mijlocul Randului. Numele ..... ... Se Aseaja Sub.......... In Jumatatea Dreapta A Randului.Pentru A Marca O Idee Noua Sau Linia De Dialog Fo
Vreau Si Eu Toate Teoremele De Matematica De Clasa 7.
Se Da Textul: ,,O Furnica Mica,mica, Dar Infipta,vasazica, Ieri La Pranz Mi S-a Urcat De Pe Visinul Uscat, Pe Picioare,pentru Caci Mi Le-a Luat Drept Niste Crac
La Religie---- Prezinta Modalitati De Cinstire A Sfantului Mare Mucenic Gheorghe.