RO Study
👤
Mujibbasim
Mujibbasim
22-03-2017
Matematică
a fost răspuns
fractie 22% cat este
Răspuns :
CurrerBell
CurrerBell
22-03-2017
22/100
......................
Answer Link
Аноним
Аноним
22-03-2017
22% = 22/100 = 11/50
.....................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună! Dau Coroană Dacă Îmi Veți Răspunde La Acest Exercițiu De Logică!Scrieți Pe Foaia De Examen Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect, Pentru Fiecare Dintr
Observă Şi Descoperă! Observa Figura 3 Şi Rezolvă Următoarele Sarcini De Lucru: a) Dacă O Nava Pleacă Din Marea Neagră, Ce Mare Trebuie Să Traverseze Pentru A A
Fie ABCD Un Trapez Dreptunghic(unghiul A De 90 Grade).DC||AB, DC=4cm, Iar AB=9 Cm.Sa Se Afle Aria Trapezului ABCD.Va Rog Ajutati-ma,am Nevoie De Ea Pana Maine!
Mă Poate Ajuta Cineva ?, Va Rog Mult De Tot ! Exercitiul 6 , Trebuie Ascultat , Pagina 81 Dacă Vreți Manualul Este De Clasa A V A Booklet .... Va Rog ,dacă Pute
2 Rezolvă Problemele Cu Justificări Și Prin Exercițiu. A) La Un Magazin De Articole Sportive S-au Vândut În Prima Zi 14, Iar În A Doua Zi - 16 Biciclete La Acel
Exprimati Parerea In Doua Enunturi Despre Titlul Poeziei In Legatura Cu Ideea Ca Poarta Sarutului E Magia Artistica S Lui Constantin Braincus Prin Care Trece Si
13. Scrie Numerele Care Îndeplinesc Condițiile: •a) Sunt Mai Mari Ca 3 Şi Mai Mici Decât 50; •b) Au Cifra Zecilor Un Număr Par; •c) Au Cifra Unităților Un Număr
O Scrie Poziția În Grilă A Tablourilor Cu Flori, De La Expoziție. Lalele (.....zabile....); Zambilă (...narcise., ....); Brânduşe (......brăndușe...); Ghiocei (
Te De Suma (in Lei) Este Alexandru A Realizat Un Grafic Al Sumelor Plătite De Familia Lui Pentru Curentul Electric Consumat . Observă Graficul, Apoi Răspunde La
Compune O Problema. 28 De Viori. Cu 9 Mai Putine Violoncele