RO Study
👤
Flo86
Flo86
22-03-2017
Limba română
a fost răspuns
cine este cățelul lui Tudor Arghezi
Răspuns :
Badiuannamaria
Badiuannamaria
22-03-2017
Catelul lui Tudor Arghezi era Zdreanta.
Answer Link
Puma11
Puma11
22-03-2017
Catelul lui Tudor Arghezi era Zdreanta.
Sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Facusem Schema Frazei Nu Sunt Sifura Ca E Corecta Fraza: El S-a Apropiat Să-i Sărute Mîna, Dar Ea N-a Primit, Ci I-a Zis Că S-a Făcut Mare.sunt 5 Propozitische
Daca O,A,B,P Sunt Coliniare,O Apartine [AB] Si P Este Mij. [AB],OA=20 Cm,OP=30cm,atunci Determinati Lung.segm.[OB].(desen)
Reduceti Termeni Asemenea :A)6xy-3xy-7xy+xy-2xy=
84. Sa Se Rezolve Ecuatia: 2|3x-2| + 3|2-3x|=5
Care Este Valoarea Morfologica :omul De-l Vezi Acolo E Fratele Meu.de=de!erau Alte Vremuri Atunci!de=minte De Ingheata Apele.de=rochia De Matase E Urata.de=a P
Daca O,A,B,P Sunt Coliniare,O Apartine [AB] Si P Este Mij. [AB],OA=20 Cm,OP=30cm,atunci Determinati Lung.segm.[OB].(desen)
Fie Punctele Coliniare A1,A2,A3,.......A10,in Aceasta Ordine,astfel Incat A1A2=2cm,A2A3=4cm,.....A9A10=18cm.Calculati:a)Lungimea Segm[A1A10]b)distanta Dintre Mi
Doua Recipiente De Forma Si Mărime Identică , Unul Negru Si Unul Argintiu, Sunt Umplute Cu Aceeași Cantitate De Apa Aflată La Aceeași Temperatura. Care Recipien
Forumle De Calcul Prescurat:Cum Rezolv : (x Radical 5 + Radical 10) La 2 si O Explicatie Va Rog..