RO Study
👤
Raressportiv0
Raressportiv0
22-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Am tot incercat dar nu mi-a iesit
Răspuns :
Legendacreativa
Legendacreativa
22-03-2017
1/√2+1
pai se amplifica cu numitorul dar e - nu + si va fi formula de calcul √2² - 1² si ne da 1 deci am scapat de numitor, mai ramane √2-1
La al doi-lea nu inteleg ce-i cu 3 acolo sus...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Conducator Cilindric din Cupru Are Lungimea De 100km Si Rezistenta Electrica De 0.2 Ohm .Care Este Aria Sectiunii Conducatorului ?
Suma A Trei Numere Este 768. Suma Primelor 2 Este 356 Iar A Ultumelor 2 Este 545. Care Sunt Numerele?
Suma A Doua Nr Este 312,iar Daca Se Imparte Unul La Celalalt Se Obtine Catul 2 Si Restul12.aflati Nr.prin Metoda Figurativa(segmente)
Diferenta A Doua Numere Este 80 , Unul Dintre Numere Este De 9 Ori Mai Mare Decat Celalalt Afla Numerele.Care Este Metoda De Rezolvare?
O Cratiță Avînd Aria Bazei De 4dm(patru Decimetri Cub),exzercită O Presiune De 300Pa(pascali)asupra Suportului Pe Care Se Află.Să Se Afle Masa Cratiței.Presiune
Intr-o Cutie Se Pot Pune Doua Bile Mari Si 3 Bile Mici Sau O Bila Mare Si 4 Bile Mici.Corina Are 8 Bile Mari Si 17 Bile Mici.Cum A Pus Fetita Bilele, Daca A Fol
2,2 g Substanta organica Necunoscuta,x, cu Masa Molara 44 Formeaza prin Ardere 6,6g CO2 si 3,6 G H2O. Am Nevoie De Formula Procentuala,bruta si Moleculara A Sub
Un Conducator Cilindric din Cupru Are Lungimea De 100km Si Rezistenta Electrica De 0.2 Ohm .Care Este Aria Sectiunii Conducatorului ?
Unele Gospodine Scutura Covoarele Inainte De A-le Curata.Prin Scuturarea O Parte Din Particulele De Praf Se Desprind De Suprafata Covorului.Cum Explici Asta?
Cine ma Ajuta Si Pe Mine La Caracterizarea Lui Praslea Cel Voinic Si Ion Creanga (: