RO Study
👤
Cr7RealMadrid
Cr7RealMadrid
22-03-2017
Geografie
a fost răspuns
care este cea mai lunga pestera?
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-03-2017
Cea mai lunga pestera din lume are 3,4km si este din Romania si se numeste Pestera Muierii din Judetul Gorj
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Pupsy23
Pupsy23
22-03-2017
Cea mai lungă peștera din lume este peștera Holloch
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Două Mari Insule Europene Aflate În Întregime În Emisfera Vestică Sunt ... ?
Întrebări In Engleza Cu Why,what,ware,when,who,how ! Dau Coroanaaa Repede Urgent !
Povestește Între Un Text O Situație În Care Ai Simțit Ajutorul Lui Dumnezeu În 2-3 Rânduri (ps Eu Mi-am Pierdut Cheile De La Poartă)
Scrieți Un Eseu De Opinie Și Următoarea Afirmație ,,Este Mai Bine Ca Copiii Să Fie Crescuți De Părinți Decât De Bunici".
Va Rogggg Se Consideră Dreptunghiul MNPQ.Stiind Ca MP Perpendicular NQ, Arătați Ca MNPQ Este Patrat
INTERPRETAM Scrie Un Text De Minimum 50 De Cuvinte, In Care Sa Comentezi Repetitia Verbului Modul Imperativ Lasă. Din Poezia Lasa-mi, Toamna...
Precizati Contextului In Care Rominii Siau Exprimat Dorinta De Unire La 1859
1. Transformă Următoarele Construcții Active In Construcţii Pasive: A. Copilul Va Arunca Mingea La COȘ. B. Tu Vei Scrie Azi Tema La Matematică. C. Ea Să Vă Pove
Asupra Unui Corp In Mișcare Acționeaza O Forța Orizontaka De 6 N Forța De Frecare 0;05 Din Greutate Determinați Masa Corpului Daca Lucrul Fortei Moroare =20 Jul
Examinează Situația. Exprimă-ți Opinia, În Cinci Enunțuri. Doi Părinți Se Ceartă Din Cauza Fiului De 14 Ani. Mama Zice Că De Educația Băieților Trebuie Să Se Oc