RO Study
👤
SergiuNistor
SergiuNistor
22-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Punctul b . VA ROG!!!!
Răspuns :
Denisbest
Denisbest
22-03-2017
p/v+s/sc+a/sc+a/adj
S/a rupt cartea de colorat albastra.
Answer Link
Deiu101
Deiu101
22-03-2017
Merge baiatul prietenei veche
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Micsoreaza De 8 Ori Suma Numerelor 43 Si 13?
Ma Poate Ajuta Cineva Sa Înțeleg Doar Aceste 2 Formule Și De Ce Sunt Ele Asa Sau Cum Se Demonstrează Atunci Când Poate Le Uit.
Cel Mai Mic Numar Natural Format Din 5 Cifre Distincte Este ............cel Mai Mare Numar De 6 Cifre Naturale Si Impare Este.........Va Rog Am Nevoie Rapid Nu
Va Rog Am Nevoie Cat Mai Repede Posibil
A)precizeaza Doua Perechi De Unghiuri Adiacente B)Calculati Masura Unghiului BOC C) Construiți Bisectoarea (OE A Unghiului BOC Si Calculati M Unghiului AOE)Cine
Determinați Deîmpărţitul, Împărţitorul, Câtul Şi Restul Împărţirii Numere Naturale,ştiind Că Diferenta Dintre Deîmpărţit Şi Rest Este 6.va Rogggggg
Urmărind Diagramele De Mai Jos, Precizați Elementele Mulțimilor A, B Si C (nu Sunt Acasă Si Am Nevoie De Răspunsul Asta Urgent)
O Șalupă Parcurge Distanța De 120 Km În 1,8 Ori 35% Din Această Distanță Se Deplasează Cu Viteză De 70 Km Pe Oră Cu Ce Viteză Se Va Deplasa Restul Drumului Știi
Ipotenuza Triunghiului Dreptunghic Care Are Catetele De 3 Cm Şi Respectiv 4 Cm Arelungimea Egală Cu ....Am Gresit Stiu Cum Se Rezolva
Intr-un Cos Sunt 17 Mere Si 21 Pere .S-au Mai Adus 23 De Fructe(mere Si Pere)a) Care Este Numărul Cel Mai Mare( Maxim) De Merecare Se Afla Acum In Cos?Dar Pere?