RO Study
👤
Balintstefania
Balintstefania
03-12-2014
Limba română
a fost răspuns
Exercitiile
4 si 5
Va rog !!!!
Răspuns :
Noooname
Noooname
03-12-2014
4El este acasa( Predicat verbal )
El este elev cuminte(Predicat nominal)
5.El
este
frumos.
(Predicat nominal)
El
este
la bunici(Predicat verbal)
As fi cantat
dar nu pot
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutatima Si Aici Multumesc.Suma A 3 Nr Naturale Este Egala Cu Cel Mai Mare Nr Natural Par Scris Cu Trei Cifre.Primul Nr Este Egal Cu Dublul Celui Mai Mi
Pe O Sarma Sunt 7 Porumbei Vanatorul Impusca Unul Cati Porumbei Au Ramas Pe Sarma?
Va Rog Sa-mi Da-ti Niste Propoziti Cu Mia
Care Sunt Cuvintele Inrudite Cu Prieten ?
Suma A Trei Numere Naturale Este 128.Primul Numar Este O treime Din Al Treilea Numar Si O Patrime Din Al Doilea Numar.Afla Numerele.
Am Nevoie De Toate Cuvintele Compuse De La Floare Si Coada Din Dictionarul Explicativ.
1.Sa Se Determine Aria Si Perimetrul Unu Trapez Isoscel ABCD Cu ADllBC Stiind Ca AD=6cm,Dc= 2 Rad 3 Cm Si AC=2 Rad 6 Cm.
Cine Stie Sa Rezolve Pr Asta : In Livada Sunt 4 Nuci Si Cu Doi Mai Multi Meri . Cati Meri Sunt? Cati Asemenea Pomi Sunt La Un Loc?
Va Rog AjutatimaCare Sunt Adjectivele Si Substantivele Pe Care Le Insotesc Acestea In Urmatoarele Texte :Era Atata Saracie, Ca De-ai Fi Prins Mata De Coada Si-a
"o Sticla De 2 Litri Este Plina Cu Mercur. De Cate Astfel De Recipiente Este Nevoie Pentru A Depozita O Cantitate De Apa Cu Masa Egala Cu Cea A Mercurului?"