RO Study
👤
Andreeatudor3
Andreeatudor3
21-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Scrie 3 imagini diferite
Răspuns :
Carmelusha08
Carmelusha08
21-03-2017
Responsabilitate
Dragoste
Grija pt animale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercițiul 17 După Modelul De Sus. Va Rog Foarte Mult. Repede
Dau Coroana.E Urgent Va Rog
Într-un Bazin Sub Forma De Cub Cu Latura De 5 Metri,se Toarnă Zilnic 2500 De Litri De Apa A)determinați Volumul Bazinului B)câți Litri De Apa Încap În Bazin? C)
3. Se Dau Punctele A(2,-1), B(3,5), C(2,2)a) Să Se Afle Coordonatele Punctului D Ştiind Că CD = 3 ABb) Să Se Afle Coordonatele Punctului E Ştiind Că:3 BE +5AC =
40. În Structura Semințelor De Phaseolus Vulgaris Apar: A. Radiculă, Tulpiniță Și Gemulă B. Numai Gemulă C. Un Cotiledon D. Numai Radiculă Am Nevoie Cât Mai Rep
Încercuiește Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect Pentru Fiecare Dintre Afirmațiile De Mai Jos1. Carbonarii Reprezintă O Societate Secretă A: A. Grecilor B
Determina Nr Naturale De Forma Ab Stiinda Ca Ab+ba=cel Mai Mare Nr De 2 Cifre Si A-b=3 Va Rog Sa Ma Ajutați!
O Compunere Cu Titlul: Ce Mă Voi Face Când Voi Fi Mare. Eu Vreau Să Mă Fac Polițistă. Deci Vreau Să Îmi Faci O Compunere Despre Polițistă
6. Ion Şi Ştefan Au Rezolvat Probleme De Matematică. În Timp Ce Ion Rezolvă 4 Probleme, Stefanrezolvă 5 Probleme. Câte Probleme Rezolvă Fiecare, Dacă În Total E
(45×40+57):d×(9×3+8)=21665 REPEDE DAU COROANA ‼️