RO Study
👤
Dianacioroianu
Dianacioroianu
21-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana! Va rog e urgent!
Răspuns :
Pavlik97
Pavlik97
21-03-2017
a) <AOB=60grade=30%din toata suprafata
b)<BOC=90grade=45% din toatasuprafata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Impărțiți Următoarele Fraze In Propoziţii, Menționați Felul Lor Şi Precizați Tipul De Raport Sintactic Intre ele. 1. Regula Pe Care Mi-ai Spus-o A Fost Încălcat
Imi Poate Trimite Cineva Rezumatul La Printul Fericit De Oscar Wilde?
Determinați Trei Numere Naturale, Ştiind Că Produsul Primelor Doua Este 180 Produsul Ultimelor Două Este 84, Iar Suma Dintre Primul Şi Ultimul Este 22.
2. Aduceți Expresiile La Forma Cea Mai Simplă, Stabilind De Fiecare Dată Domeniul Lor De Existenţă: Ex)=1+ XD) E( 1 X-1 X+1 X² +1 2 X 1 2 + X+2 X-2 X-2 X²-4 1 2
Cine Ma Poate Ajuta ?
Даю 15 Балловсила Тока В Одном Из Двух Соединённых Параллельно Резисторов Равна 20 МА. Напряжение На Зажимах Второго Резистора Равна 6. Общая Сила Тока В Резист
8. Crezi Că Unirea Înseamnă Putere? Motivează-ți Răspunsul, În 50-100 De Cuvinte, Valorificând Textul Muzicanții Din Bremen De Frații Grimm. VA ROG AJUTAȚI-MĂ,
Care Este Diferența Între Un Substantiv Concret Și Unul Abstract În Limba Română?
La O Margine De Sat Să Vă Spun Ce S-a Întâmplat Eu Poveste Dureroasă Dar Și Foarte Bucuroasă De Copii S-au Întâlnit Și Nu S-au Mai Despărțit Când S-a Dus La Log
Unea Mele E. 2 Identifică Subiectele Din Textele Următoare, Precizând Tipul Celor Neexprimate. Sau). A.,,Ca Şi În Cazul Celor Mici, Jocurile Pe Calculator Şi Se