RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-03-2017
Limba română
a fost răspuns
ex 1,2,3,4,5,6 va rog dau coroana
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-03-2017
1 Vaporul plutitor seamana cu un palat 1
2 Se auzeau cantecele voioase ale pasarelelor
3 Toporai violeti razbat prin frunzele moarte
4 Copacilor de muguri incarca crengile pline de zapada
5 Ioana cu parintii locuieste la Bucuresti
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Irina Coase Pe Marginea Unui Servețel De Forma Pătrată O Dantelă Colorată.Care Este Lungimea Dantelei Cusute,daca Lungimea Unei Laturi Este De 20 Cm?
Aflati Suma A Patru Numere Stiind Ca,a)suma Primelor Doua Dintre Acestea Este 42,b)nr Al Treilea Este Mai Mare Decat Al Patrulea Cu 32,c)al Patrulea Nr,daca Ar
Rezolvați In Mulțimea Numerelor Întregi Ecuația 4x4+24=8
3(x-1)>6-2(x+1) Va Rog La Matematica Clasa 7 Dau Coroana
Continuati Cu Patru Propoziti O Persoana Cu Ochi Albastri Ca Cerul Cu Parul Blond Mea Devenit Prietena.De Cind Am Intilnito Am Sttiut Ca Nu Ma Voi Desparti De E
Sase Copii Au Lucrat In Echipa O Macheta Care A Obtinut Un Premiu In Cadrul Unui Concurs.Cum Apreciezi Acest Luceu?De Ce?
A Este O Reacție De Eliminare B Este O Reacție De Aditie C Este O Reacție De Substituție D Este O Reacție În Care Se Elimina Atomul De H Și Se Modifica Stare
Micsoreaza De 6 Ori Suma Numerelor 24si 12
O Maimuță, O Veveriță Și O Pasăre Se Întrec Până În Vârful Unui Cocotier.Cine Ajunge Primul La Banane? Vă Rog Ajutați-mă!!!
1.Măsurile Unghiurilor A; B; C Ale Triunghiului ABC Sunt Invers Proporționale Cu Numerele 0,(3); 0,1(6), Respectiv 1 Pe 9, Iar AB= 3 Cm. a) Arătați Că Măsura