RO Study
👤
Pufi1234
Pufi1234
21-03-2017
Geografie
a fost răspuns
clima Portugaliei??plzzz
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-03-2017
Cima Portugaliei este mediteraneană, dar și temperat oceanică in nord.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce Pereții Arterelor Sunt Mai Elastici Decât Cei Ai Venelor? De Ce Peretele Ventriculului Stâng Este Mai Gros Decât Cel Al Celui Drept? Va Rog! Urgent
5 Identifică, În Text, Replicile Care Anunţă Revenirea Per- sonajelor În Planul Reprezentației.
Am Nevoie De Aceste Exercitii La Mate Pentru Verisoara Mea. Ex 1, 2 Si 3 Va Rog! 1. Scrieti: A) Toate Numerele Intregi Negative Mai Mari Decat -5b) Numerele Int
Värstelor Celor Două Va Fi De Jumătate De Veac (secol). 20. In Urmă Cu 4 Ani, Vârsta Luizei Era De 5 Ori Mai Mică Decât Vârsta Mamei. Peste 3 Ani, Suma Care Est
Câte Pagini Are O Carte Dacă Sunt 200 De Cifre?Dau Coroana!!!
HEY! HEY! HEY! Am Nevoie De Un Copil Deștept Sa Ma Ajute.! ❤️❤️Povestire Pe Scurt Textul Călătoria Unui Bob De Orez. *Dau Coroana Numai Celui Care Răspunde Pri
Un Bloc De Sticlă Cu Indicele De Refracție N = 1,73 (= √3) Are Secțiunea ABCD Dreptunghiulară, Ca În Figura Alăturată. Blocul Este Plasat În Aer (naar = 1). O R
1. Stabileşte (prin Săgeţi) Relaţia Dintre Corpuri Şi Substanțele Corespunzătoare: Carte Inel De Aur Apǎ Sărată Vergea De Aluminiu Bilă De Fier Foaie De Hârtie
F: R>R F(x)= X+2 X≠1 X-1 A) Calculate Lim F(x)- F(3) (sub E Supra) ×>3 X-3b) Ec Tg La Gf În Xzero=3
Apare Epitetul Ca Figură De Stil În Fragmentul Din Varianta De Răspuns A E O Poveste Despre Un Corp Care Ținea În Cioc O Bucată De Brânză B Așa Că Ea A Venit Râ