RO Study
👤
Dana264
Dana264
21-03-2017
Limba română
a fost răspuns
explica expresia a ti se face greu pe suflet
Răspuns :
Ecks
Ecks
21-03-2017
a ti se ivi o problema grea
Answer Link
DeniDenisa11111111
DeniDenisa11111111
21-03-2017
Cand te minte cineva te simti dat la oparte
Sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Peste 18 Ani, Tatal Ar Avea O Varsta De 2 Ori Mai Mare Decat A Fiului Sau. Cu 2 Ani In Urma Fiul A Fost De 4 Ori Mai Mic Decât Tatal Sau. Varsta Fiului In Preze
•alcătuiți Enunțuri În Care Un Pronume Personal, La Alegere, Să Îndeplinească Următoarele Funcții Sintactice:. 1) Subiect
Explicați În 5 10 Rânduri De Ce Povestitorul La Numit Pe Cipi Acest Pitic Urias Va Roggggg Dau Coroana
Un Taran A Vandut La Piata 100 De Lazi Cu Fructe,unele Avand 5kg.altele9kg .In Total Taranul A Vandut 740kg.Cate Lazi De Fiecare Fel Au Fost? Dau Coroana
Întrebari Pentru Profa De La Educatie Tehnologică! Ajutati-mă
B) Reprezintă, Prin Desen, O Doime, O Treime, Patru Şeptimi, O Optime, Şapte Noimi,trei Pătrimi, Două Treimi, Două Cincimi, O Șesime, Şapte Zecimi, Opt Zecimi.
Gonade Testicul Ovar: Localizare ,greutate, Alcătuire, Hormoni ,secretați, Acțiuni ,disfuncții
8. Perimetrul Unui Triunghi, Având Toate Laturile Egale, Este Cu 40 Cm Mai Mare Decat Una Dintre Laturile Sale. Afla Latura Şi Perimetrul Triunghiului. Ajutoooo
Am Și Eu Nevoie De Ajutor La Problema Asta
Notează Doua Substantive Care Au Evoulat De La Substantiv Propriu La Substantiv Comun In Limba Romana