RO Study
👤
Alexgdi
Alexgdi
20-03-2017
Limba română
a fost răspuns
dau coroana si imi trebuie repede ex 12,13
Răspuns :
Ajutmereu
Ajutmereu
21-03-2017
desenam
noi desenam alaturi de mama noastra
invata
sora mea invata la romana
merg
eu merg spre casa
e
este
sunt
e
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Eu Mult Am Nevoie Urgent Plizzzz Plizzzz Plizzzz Plizzzz Plizzzz Plizzzz Plizzzz Plizzzz Ofer Coroană Și Multe PuncteNu Răspundeți La MiștoAm Nevoie Și D
Pentru A Transforma Un Corp Cu Masa De 2 Kg Din Stare Solida In Stare Lichida, Fara A-i Modifica Temperatura, S-a Consumat O Cantitate De Caldura De 2•10⁵ J. S
III. Write Questions To The Following Statements: 1. The Jacksons Usually Have Breakfast At 7 What Time.....? 2. She Visits Her Old Mother At Least Twice A How
2. Discută Despre Diferite Modalități De Exprimare A Respectului Față De Sine, De Părinți, De Colegi, De Semeni. Ce Forme De Respect Puse În Valoare De Persoane
Daca Ai Fi In Locul Lui Harap Alb Ce Îmbunătățire Ai Putea Face Sau Ce Ai Face In Locul Lui ??
Transformă Povestirea Următoare În Dialog: Dănuţ S-a Lovit La Picior. Monica Îl Întreabă Dacă Îl Doare Tare. El Răspunde Că Abia Se Abține Să Nu Plângă De Durer
Pentru Ex 28 Va Roooog
Explica In Min 10 Randuri- Tehnica Contrastelor In Op ,,Balta- Alba" De V Alecsandri.
Selectează Un Text Dintre Cele Citite Care Te Impresionat Și Realizează Rețeaua Personajelor Prezintă Colegilor Ce Ai Lucraturgeeeènt!!!!!
Write The Most Appropriate From Of The Verb In Brackets