RO Study
👤
Madalinaburnar4
Madalinaburnar4
20-03-2017
Arte
a fost răspuns
Ce este bucataria internationala?
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-03-2017
Bucătăria internațională este bucătărie ce vine din toate colțurile lumii. Gastrionomia din toate colțurile lumii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Din Suflet Sa Ma Ajutati La Toate !
45. În Diagrama De Mai Jos Este Reprezentată Situația Mediilor Elevilor Unei Școli La Sfârșitul Unui An Școlar. Dacă Școala Are 1440 Elevi, Atunci:a) Procentul
AM NEVOIE URGENT! DAY PUNCE ȘI COROANA!
Determinati Masurile A 2 Unghiuri Complementare A Si B Stiind Ca Masura Unghiului A Este De 3 Ori Mai Mare Ca Masura Unghiului B
2. În Drumul Său Spre Laborator, Un Cercetător Face Un Popas. Distanţa Pe Care O Mai Are De Parcurs Este 7/9 Din Distanţa Pe Care O Străbătuse Deja. La Câți Me
Intr-o Zi De Toamnă, Picături De Ploaie Se Amestecă Cu Fulgi De Zăpadă Formând Lapovița. Scrie În Dreptul Fulgilor De Zăpadă Numere Mai Apropiate De 50, Iar În
Grupați Corpurile Enumerate În Conductoare Și Izolatoare: O Agrafă Metalică De Birou, O Scobitoare, Un Pai, O Mină De Creion (grafit), O Baghetă De Sticlă, O Co
2. Un Elev Are Mai Multe Flori, Pe Care Vrea Să Le Ofere Unui Grup De Fete. Dacă Fiecărei Fete Din Câte 3 Flori, Atunci 4 Fete Nu Ar Primi Nicio Floare, Iar O
C C) Scrie Câte Două Verbe Din Text, Care Exprimă Acțiuni Desfășurate La Timpurile Indicate. Demult, Mai Târziu, Acum.Va Rog!!!Repede!!!!
Vă Rog Ajutați-mă Nu Știu Cum Să Îl Fac