RO Study
👤
Crina73
Crina73
20-03-2017
Matematică
a fost răspuns
rezolvati ecuatia:9x²-1=0
Răspuns :
MFM
MFM
20-03-2017
Ai rezolvarea in atasament
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adaugati Substantivelor Subliniate Din Enunturile De Mai Jos Cate Un Determinant Atributiv, Dupa Modelul Urmator:Imi Place Flora: -carpatina-din Carpati-care Se
Buan Ziua Sunt Clasa A 6-ea Si Am O Mare Dificultate Trebuie Sa Demonstrez Ca Bubico Si Vizita De I.L.Caragiale Sunt Schite Si Ca Gerul Si Miezul Ierni De Vasil
Explică Rolul Virgulelor Din Versurile "N-au Mai Ajuns să-ţi Curme, Fătul Meu,/ Frica De Tine Şi-ndoiala".
Urgent ! Ms :) 1) Dati Sinonime Pentru Urmatoarele Cuvinte Din Text : ravas ( Sa-i ) infiereze ( Mustaciara ) , (om) purtat , ( Raspuse ) aprig ( Mama Asta
Pentru O Gradinita S-au Cumparat 5lenjerii Si 5 Paturi, Platindu-se ,in Total,395lei .O Patura Costa Cu 29 De Lei Mai Mult Decat O Lenjerie. Aflati Cat Costa O
Aratati Cum S-au Format Cuvintele: Miseleste, Neostenit, Cetatuia, Neregula, Fatis, Nesuparati. Va Rog Sa Ma Ajutati :****
Cine Ma Poate Ajuta La O Problema De Matematica;. Produsul A 4 Numere Consecutive Este 0 . Care Pot Fi Numerele ?
Dialog Intre Mihai Viteazul Si Ostasii Sai. Multumesc!!!!
Cine Imi Da Cateva Exemple De Elemente Nonverbale Care Transmit Stari Sufletesti?
Analizati Pronumele Interogativecine Ti-a Spus?pe Cand Discutam Astfel Se Aude Soneriace Ai La Gat?ce Sa Gasesc?care Piatra?ce-ti Pasa?