RO Study
👤
Missledyirinut
Missledyirinut
20-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Semnificatia simbolului toiag
Răspuns :
Asy11
Asy11
20-03-2017
poate fi-băț sau semnificația biblică Moise a despărțit apa mari cu un toiag -Aici.Are semnificația de putere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B) Dacă Un Isoscel Unghi Al Unui Triunghi Dreptunghic Are Măsura De 45°, Atunci Triunghiul Este Isoscel
Grupeaza Vanturile Mentionate In Textul Dat In Doua Categori, In Functie De Caracteristicile Lor: - Vanturi Uscate: . - Vanturi Umede: B)
B. Q Forță De Frecare De 10 N Încetineşte Deplasa- Rea Unui Corp Până La Oprire După O Deplasare A Aces- Tuia De 5 M. F₁ Ñ (N=20 N) (F=10 (F=10 N) G (G=20 N) N)
B) Mite Un Mesaj Despre O Iubire Neîmpărtăşită. PE 90maginează-ți Că Ai Fi În Locul Dochiei. Redactează Un Text De 50-80 De Cuvinte, Pe O Foaie Separată, Prezen
2. Transcrie Enunțurile În Caiet Şi Completează Spațiile Libere Cu Adjective Potrivite: Habarnam Era Într-o Cameră... . Zări Nişte Fotolii .... Picturile Reprez
92 Asociază Fiecărei Imagini Etapa Corespunzătoare Din Viața Unei Plante, Ca În Model. 7 2 3 a. Tulpina Creşte Şi Apar Primele Frunzulite. (3) b. Sămânța De Fas
Mă Puteți Ajuta? Îmi Trebuie Urgent!
Ofer Coroana Urgent Pana La Ora 12 Voi Oferi O Surpriza Celui Care Mi-o Rezolva Pana La Ora 11
In 3 Lazi Sunt 717 Mere .in A Doaua Lada Se Afla De 3 Ori Mai Multe Mere Decat In Prima Si Cu 17 Mai Putine Decat In A Treia.afla Cate Mere Sunt In Fiecare Lada
5p 3. In Figura Alaturată Este Reprezentat Triunghiul ABC Cu AB-10cm Şi AC-12cm. Semidreapta BI Este bisectoarea Unghiului ABC Şi Semidreapta CZ Este Bisectoare