RO Study
👤
Oxănica
Oxănica
19-03-2017
Franceza
a fost răspuns
Traducetimi aceste fraze va dau o coroana
Răspuns :
Danapontoc
Danapontoc
19-03-2017
Mama mea lucrează la teatru.Sora ta lucrează la magazin.Matusa ei lucrează la spital.Verisoara lor vinde legume în piață.Copila mea scrie versuri.Verisoara mea pictează tablouri.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
MARIA A CITIT O CARTE DE 81 PAGINI IN 3 ZILE.STIIND CA A 2 ZI A CITIT DE 2 ORI MAI MULTE PAGINI DECAT IN PRIMA ZI SI INCA 3 PAGINI,IAR IN ULTIMA ZI 15PAGINI,AFL
Un Elev Dubleaza In Fiecare Zi Nr Paginilor Citite Dintr-o Carte . In Cate Zile Termina De Citit Cartea , Daca Dupa 5 Zile A Citit Jumnatate Din Ea ?
Buna,am Nevoie De O Compunere Narativa Hazlie Din Vacanta De Vara.Primul Raspuns 5 Stele!!!
Daca Va Rog Face-ti O Compunere De 25-30 Randuri In Care Sa Sa Fie Titlu "Aventurile Unei Frunze Toamna. Multumesc!Nu O Loati De Pe Net Ca Apas Abuzati!Si E De
Sa Se Precizeze In Fiecare Caz Care Dintre Urmatoarele Functii G:IR > IR Reprezinta O Primitiva Pentru Funtia G:IR--IR [tex]G(x)= Arctgx [/tex] [tex]g(x)=
Alcătuiți Enunțuri 6 Din Sensurile Cuvăntului "joc" . Mersi Pentru Răspunsurile Corecte.
Spunetimi In Cuvinte Cum Se Spune La Anul 1429 In Franceza
Pentru 4 Costume De Damă Şi 2 Costume Bărbăteşti Sunt Necesari 14 Metri De Stofă. Dacă Se Confectionează 5 Costume De Damă Şi 3 Costume Bărbăteşti, Aatunci Sunt
Aria Dreptunghiului Este 9,6 Dm Patrati L= Doi Pe Trei Din L Aflati: Perimetrul Dreptunghiului.
6.Rezultatul Calculului 4 Dg + 2,6 Kg - 8,6 G , Exprimat In G Este A) 2591,8 B) 29,14 C) 2914 Si D)15,2