RO Study
👤
Planimetrie
Planimetrie
19-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Va rog urgent . Mulțumesc
Răspuns :
ShoHERE
ShoHERE
20-03-2017
Am fost in park,acolom-am intalnit cu Maria.Am discutat despre cartea Baltagul,mie mi-a placut cel mai mult la acesta carte actiunea dar si personajele.L-asi intreba cum este sa fie fermecat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cuv Elev Sa Fie In Cazul Acuzativ Atribut Subst. Pprepozitional
Redacteaza Un Text-naratiune Pe Tema: La Sanius" In Care Sa Utilizezi Cel Putin 3 Pronume Personale
O Compunere Descriptiva In Care Sa Prezentati Gradina Bunicilor Intr-o Seara De Vara. Minim 30 Randuri.
Perimetrul Bazei Unui Paralelipiped Dreptunghic Este De 40 Cm, Iar Aria Lui Laterala-400cm².Determinati Volumul Paralelipipedului, Stiind Ca Lungimea Bazei Este
Alcătuiește Câte Doua Propoziții În Care Cuvintele,,mare " Și, ,noua"sa Aibă Înțelesuri Diferite.
Determinati Coordonatele Geografice Ale Cascadei Angel Aplicand Reteaua De Grade A Hartii Fizice URGENT DAU COROANA SI 50 DE PUNCTE
Dă Exemplu De Cinci Perechi De Cuvinte Care Rimeaza
O Treime Din Cartile De Pe Un Raft Al Unei Biblioteci Reprezinta O Cincime Din Cartile De Pe Un Alt Raft.diferenta De Carti De Pe Cele Doua Rafturi Este De 20.c
Indica,in Fragmentul Citit Verbele Care Insotesc Interventia Personajelor. PS:Fragmentul Face Parte Din Romanul Print Si Cersetor Din Captiolul Al III-lea -Cum
Numeste Felul Propozitiilor Din Fraza Urmatoare : " Vino Sa Te Joci Cu Mine , O Pofti Micul Print . "