RO Study
👤
Maya1208
Maya1208
19-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-mă va rog! Am tema la matematica
Răspuns :
Djmike
Djmike
19-03-2017
le grupezi cate 2 și o sa vina
-1+(-1)+...+(-1) de125 de ori care este egal cu -125
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizati Un Eseu Despre Modul In Care Banii Influențează Dezvoltarea Fizica Si Psihică A Unui Adolescent
Match The Expressions In Italics In Sentences 1-6 With The Correct Definitions (a-f). Example:1-f 1.10 000 People Took Part In The Competition. 2.The Judges Too
Sa Se Calculeze Limita Sirului [tex] X_{n}=\prod\limits^n_{k=2} \frac{k^2+k-2}{k(k+1)} [/tex]. Mersi
Care Dintre Urmatoarele Animale Sunt Mamifere? a. Cainele b.maimuta c.vrabie d.sarpe e.pesticlasa A 6
Care Este Tema Poeziei "Poetului" De "Alexandr Puskin!!!!
Ok La Asta Puteti Sa Ma Ajutati ?:16*8+97*=**04 Puteti Sa Ma Ajutati Sau Sa Imi Explicati????
Un Trapez Dreptunghi Abcd Cu Ab Paralel Cu Cd,ab Mai Mare Cu Cd ,masura Unghiului A=cu Masura Unghiului D =90°. Dacă Masura Unghiului Bcd=120°,bc=12 Cm ,cd=6cm
Pe Terra Se Nasc Aproximativ Trei Copii Pe Secunnda Citi Copii Se Nasc Intr-o Ora Intr-o Zi Intr-un An Scritii Si Cum Sa Calculezva rog
Mirela Intocmeste Tabelul Cu Ekevi Care Pleaca In Excursie In Maramures. Ea Observanr Fetelor Vu Dublul Baietilor. Între Timp S-au Mai Inscris 7 Fete, Iar 4 Din
Creează O Poezie Din Doua Catrene Fără Rime