RO Study
👤
2007R
2007R
19-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Carul a două nr să fie 8
Răspuns :
Monicataulescu1
Monicataulescu1
23-03-2017
16 /2 =8
gasesti doua numere care impartite intre ele sa iti dea 8.
16/2=8
8 x 2 =16 ca proba
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Bec Şi Un Reostat Sunt Leg În Serie Şi Form Un Circuit Electric. Tens La Bornele Beculuieste 20 V, Iar Rezistenţa Reostatului Este 20 Ω. Becul Şi Reostatul C
1)ABCD Este Un Patrat Cu AB=8cm,iar,E,F,G,H Sunt Mijloacele Laturilor AB,BC,CD Si Respectiv AD.Afla Aria Patrulaterului EFGHCalculeaza AgofDetermina Aria Portiu
Heii , Ajutati-ma Repede Va Rog ! AM NEVOIE URGENT , MULTUMESC !1)Sa Se Afle Lungimea Inaltimii AD A Unui Triunghi Dreptunghic ABC M(<A)=90 De Grade , Stiin
Am Nevoie De Ajutor ,prin Ce Impresioneaza Lectura Popa Tanda De Ioan Slavici???HELP MY!
Ma Gandesc La Un Numar. Daca Adunam 13 La Triplul Sau Obtinem 31. Numarul La Care M-am Gandit Este...
Un Automobil Parcurge Jumatate Din Drum Cu Viteza De 80km/h Si Cealalta Jumatate Cu Viteza De 120km/h.Aflati Viteza Medie a Automobilului.(vreau Rezolvare Comp
Rezolvati Exercitiile1. Solutia Ecuatiei 8- 3(2 - 4x)= 3x - 16 Este...2.Solutia Ecuatiei ( X - 3)^2 - 2(x - 5)(x+5)=1-(x-5)(x+4) Este.....3.Daca A + B= 3, Atun
1. Daca A+b=40, A*c=527 Si B*c=713, Atunci A=....., B=......., C=........ . Vreau Rezolvarea Completa!2.Un Numar Natural Este Cu 35 Mai Mare Decat Altul. Impart
Complementul Unui Unghi Cu Masura De 67*30' Este Un Unghi Cu Masura De......
Precizeaza Val. Morfologica A Cuvintelor Subliniate Din Urmat. Enunt: Noua Sin Zece Romani nu Merg deloc La Cinematograf , Opera sau Teatru.