RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-03-2017
Biologie
a fost răspuns
Ajutatima va rog frumos!!!!!☆♡♡♡♡
Răspuns :
Aly1000
Aly1000
17-03-2017
1.resursele pot fii protejate prin reducerea utilizari acestora.
2. resursele pot fii protejate prin gasirea energiilor alternative.
sper ca team ajutat
Answer Link
Raskapur
Raskapur
17-03-2017
a ni arunca detergenti ......gunoaie...si multe altele ptc.atunci cand ploua se scurge si ajunge in sol
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compunere-descriere A Unui Colt De Natură Observă Imaginea Şi Alcătuieşte O Compunere-descriere După Algoritmul Dat. Algoritm 1. Potriveşte Un Titlu Pentru Comp
AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT Sunt LA TEST
Transcrie Catrenul. Pune Adjectivele La Formele Corecte. Struguri(Galbeni,auriu,roșu,negru, Brumăriu). I-a Copt Toamna Sus In Vi Haideți Să-i Mâncăm Copii.
Pas Cat Le-am Căutat. Când Am Gå Încălțările În Cămară, În Spatele Unui Săculeț Cu M Covi, M-a Rugat Să Mai Stau." După Filip Florian Şi Matei Florian - Bäiu Co
Franceza De Conjugat Verbele:raconterpréparerrentrerassurerfrapperdau Coroana Btw (va Rog Doar Daca Stiti Ca E Urgent)
3. Realizează O Bandă Desenată Având Printre Personaje Unul Sau Mai Multe Dintre Cele Din Vrăjitorul Din Oz.Va Rog,urgentttt
Un Storcator De Fructe Costa 1500 Lei , Care Este Pretul Fara TVA
De Câte Ori Este Mai Mare Produsul Numerelor 10 Şi 10 Față De Câtul Lor?
7 Dreptele AM Şi DN Sunt Perpendiculare Pe planul Hexagonului Regulat ABCDEF, Punctele Mşi N Fiind Situate De O Parte Şi De Alta A Pla- nului (ABC), AM= DN=AB=
Intro Zi La Un Magazin De Electrocasnice Sau Vandut 26 Ceainice Electrice La Pretul De 280 Lei Si 35 De Ceainice La Pretul De 220 Lei. PENTRU CARE FEL DE CEAINI