RO Study
👤
Strugaricristina
Strugaricristina
17-03-2017
Ed. tehnologică
a fost răspuns
difenitia la Adjectiv ?
Răspuns :
RoRo72
RoRo72
17-03-2017
Adjectivul este parte de vorbire flexibila care arata o insusire a unui obiect, a unei fiinte, a unui fenomen al naturii si determina numele acestora, acordandu-se cu ele in gen, numar si caz.
Sper ca te-am ajutat! Mult succes pe mai departe!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Patru Prieteni Și-au Cumpărat Fiecare Câte O Ciocolată. Raluca A Mâncat O Cincime Din Ciocolata Ei, Ioana A Mâncat O Jumătate, Mihnea O Treime, Iar Vlad Un Sfer
Cine Ma Poate Ajuta Cu Ex Astea Doua Maxim Pana La Ora 12 Am Nevoie Urgent
Doi Oameni, Cunoscuți Unul Cu Altul, Călătoreau Odată, Vara, Pe Un Drum. Unul Avea În Traista Sa Trei Pâni, şi Celalalt Două. De La O Vreme, Fiindu-le Foame, Po
3. Stabiliți Valoarea De Adevăr A Enunțurilor. AF Corpurile Sunt Cu Atât Mai Puțin Vizibile În Timpul Nopții Cu Cât Sursa De Lumină Este Mai Depărtată. AF Lungi
Read The Information Below And Choose The Correct Person: James He Has Got Short Black Hair. He Has Got BIG Ears And A BIG Mouth. He Is Wearing A Claire She Has
Un Dreptunghi Are Lățimea Egală Cu Latura Unui Pătrat Care Are Perimetrul De 36 M Iar Lungimea De 5 Ori Mai Mare Decât Lățimea Care Este Perimetrul Dreptunghiul
Realizează Expansiunea Cuvintelor Subliniate, Precizând Două Modificări Care Au Loc Prin Expansiune:1. M-am Gândit La Serbarea De Ieri De La Liceu.2. Parcă O Mâ
Vă Rogggg Rapid Dau Coroană
Scrie În Căsuță A, Dacă Afirmaţia Este Adevărată Sau F, Dacă Afirmaţia Este Falsă:221 Divizible 1711 | 132 DAU COROANA
Calculați Și Apoi Transformati Rezultatul In Centimetria 950 Mm -- 63 Cm + 1,5 M;b 0,25 Dam + 7,5 M - 1000 Mm,