RO Study
👤
Horizon1
Horizon1
17-03-2017
Matematică
a fost răspuns
rezolvati ecuatiile x +14,517- 18,101 va rog
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-03-2017
x +14,517- 18,101 = 2,75
x = 18,101 - 14,517 + 2,75
x = 6,334
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transformă Propozițiile, Trecând Pronumele Subliniate La Numărul Plural. Tu Exersezi La Matematică. B Dumneata Cânți La Vioară? Pe Ea O Cunosc De La Concurs. Po
O Compunere În Engleză,cu Titlul Școala Mea.va Rog Am Nevoie Repede!♡MULȚUMESC!♡
Continuă Finalul Textului Cu Încă Un Enunț.Să Aibă Mereu Zece Ani .Să....
Am 2 Becuri Ce Pot Fi Alimentate La O Tensiune De 110v Fiecare Dintre Ele Doresc Sa Fie Alimentate La 220v
Inces Unité 2 6. Dis Comment Sont Habillés Ces Jeunes. Décris Chaque Vêtement. Les Matières En Soie En Lin En Coton En Velours En Laine En Cuir En Jean Les Moti
2.trouve Dans La Grille Les Noms Convenables Et Complete Les Phrases.
Va Roggg Day Coroana 1. Scrieți Persoana Şi Numărul Pronumelor: Mă Ne Dumneata O Persoana Numărul Persoana Numarul Vá Te Iti Dumneaei Imi
Suma A Trei Numere Este 1025.Primul Număr Este Egal Cu Un Sfert Din Al Doilea,iar Al Treilea Cu Jumătate Din Al Doilea. Aflați Numerele.
Deîmpărțitul Este 8723 Câtul Este Cel Mai Mare Număr Par Scris Cu Două Cifre Identice Iar Restul Cel Mai Mic Număr Par Scris Cu Două Cifre Identice Află Împărți
Un Elev Citeşte 70 De Pagini Dintr-o Carte, Ceea Ce Reprezintă 25% Din Numărul Total de Pagini Ale Cărții. Câte Pagini Are?