RO Study
👤
Desteapta297
Desteapta297
17-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Faceti-mi exercitiul 4 urgenttttt.
Răspuns :
Denisae564
Denisae564
17-03-2017
m(<A)=60°
m(<b)=60°
m(<c)=120°
m(<d)=60°
m(<e)=120°
m(<f)=120°
m(<g)=120°
m(<h)=60°
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salutare Tuturor! Va Rog Ma Puteti Ajuta Cu O Problema De Matematica. Dau Coroana + Multe Pcte Multumesc Anticipat Cerința : Aflati Trei Nr Naturale Direct Pr
Ex 12 Punctul A Va Rog Repede Dau 5 Stele
1. Hormonul Antidiuretic (ADH) Este Secretat De ................. Şi Depozitat În ...................... 2. Hipofiza Este Localizată La Baza ...................
De Când Teai/te-ai Dus, Nu Te-am/team M-ai Vazut Care E Varianta Corecta Ajutor
9. Se Consideră Piramida Regulată SABC, Cu Baza Triunghi Şi M Mijlocul Laturii Bazei BC. .Demonstrează Că (SAM)perpendicular(ABC).
* Pentru A Determina Influenţa Unui Singur Factor De Mediu Asupra Fotosintezeitrebuie Să ............ceilalţi Factori De Mediu Și Săvariem Intensitatea Factorul
Pentru Un Joc Desfăşurat In Parc, Copiii Se Impart In Doua Grupe. Fiecare Grupa Are Câte 3 Rânduri, Ia fecare Rand Sunt Câte 4 Copii. Câți Copii Se Pregătesc Pe
Va Rog Ma Puteti Ajuta Cu Tabelul De La Punctul 2?
Imaginează-ţi Că Eşti Un Ienicer Din Garda Sultanului Soliman I. Scrie Un Un Scurt Text În Care Să Îl Descrii Pe Sultan În Urma Unei Zile Petrecute Cu El Pe Dru
O Resursa Energetica Clasica Pt: Asia,europa,australia O Resursa Energetica Verde Pt: Asia,europa,australia. Va Rog Mult,e Urgent!! Dau Coroana. Am Dat Din Gres