RO Study
👤
Gosi
Gosi
16-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Problema 17 punctul a ...ma poate ajuta cineva?
Răspuns :
Ana992
Ana992
16-03-2017
daca poti sa imi zici pagina si ce carte este ca stiu ca este Mate 2000 dar de ce clasa ca daca este de a sasea o sa pot sa ma uit pe ex ca am si eu acea carte. si ti-o rezolv daca pot.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere Cu :e,dorm,se Aude,s-a Prăbușit, Rasuna,aluneca ,sunt,nu Mai Are,se Repede,au Fugit,priveste,se Intoarce.
Spune Un Personaj Negativ Dintr-un Basm Si Caracterizeaza-l Parodic
Se Considera Punctele Coliniare A, B, C, In Aceasta Ordine, Si Punctele M Si N, Mijloace Ale Segmentelor [AB] Si [BC]. Stiind Ca AN = 11 Cm Si MC = 10 Cm, Cum A
Cerința La Un Concurs Participă N Concurenți, Numerotați De La 1 La N. Pentru Jurizare S-a Format O Echipă Din M Arbitri, Fiecare Acordând Fiecărui Concurent U
Ce Simbolistica Are Minunea Din Cana Galileii? De Asemenea, Daca Te Pricepi Si La Informatica, Cum As Putea Sa Fac Un Program Mai Eficient Din Punct De Vedere
Se Dau Multimile:A={2,3,4} Si B={3,4,5,6,8}.Cate Rapoarte Se Pot Forma Avand Primul Termen Un Element Din Multimea A Si Al Doilea Termen Un Element Di Multimea
Părea Că Printre Nouri S-ar Fi Deschis O Poarta. Analizați Că Printre.
Din Suma Numerelor 43 Și 26 Scade Numerele 53 Și 38
Pls Mă Ajutați Va Rog La Exercițiul 3?
Cine O Citit Enigma Otiliei,imi Poate Raspunde Va Rog La Urmatoarele Intrebari: de George Călinescu 1. Prezentaţi Locul Şi Timpul Acţiunii. 2. Ce Se Descrie În