👤

Buna seara!o compunere cu titlul:Ce ma face fericit.
va rog

Răspuns :

Kara33
Cea ce mă face fericit

Cea ce mă face fericită este de a ajuta oamenii la nevoie.Stiu că ei merita ajutorul tuturor și vreau să fac cea ce îmi spune inima.Ce ce mă mai face fericită este și ajutarea familiei mele.Toata viața am fost un copil care a vrut sa fie alaturi de familia ei.Stiu că atunci când voi fi mare ei vor îmbătrânii și vreau să le introrc binele pe care mi l-au făptuit inca de la naștere.Uneori,cea ce te face fericit este și ajutarea sufletului tau de-a fi bun și curat.
                                                  Ce ma face fericit

pe mine ma face feericit sa fac bine sa ajut oameni nevoiasi uitati o intamplare din viata mea era o zi de primavara mergeam pana la prietenul meu si pe drum mergand am gasit pe jos un portofel la-m deschis si acolo erau acte de identitate si bani atunci pe loc ma-m gandit sa-l duc la politie si politistul mi-a zis ca il va returna la proprietar dupa trei zile imi spune un politist de pe strada sa vin la sectie eu atunci am crezut ca am facut ceva rau dar candcolo era un om acolo si cand colo era proprietarul portofelului si atunci mi-a dat mie bani din el si mi-a multumit pt ca i-am adus portofelul el mi-a spus ca actele erau importante nu bani