RO Study
👤
Deli12345
Deli12345
16-03-2017
Franceza
a fost răspuns
Ajutor am nevoie urgent !
Răspuns :
Ionionut808
Ionionut808
16-03-2017
1.Parles
2.Invitent
3Mange
4.Aimons
5.Arrive
6.Passez
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compune Si Scrie O Problema Care Sa Se Rezolve Prin Exercitiul 100 - 46
Ex 3 De La Sub 2 Am O Întrebate Si Nu Stiu Sa O Rezolv Ex 3
PRESENT SIMPLE/ PRESENT CONTINUOUS: 1. Gareth (think) About His Ex-girlfriend All The Time. 2. Where You (go) Every Friday At 6 O'clock? 3. Sandra (not Like) Mi
Se Dă Textul:Ca Sa Scăpăm De Canicula DinBucurești, Am Hotărât Să Petrecem Unweekend La Munte. Voiam Ceva Destulde Aproape Deoarece Am Mers Și Cubăiețelul Nostr
Afla Cel Mai Mare Numar De Doua Cifre Cu Cifra Zecilor Mai Mica Decat Cifra Unitatilor.Din El Scade Cel Mai Mic Numar De Doua Cifre Cu Cifra Zecilor Mai Mica De
Schimbă Cuvintele, După Model: HOTĂRÂRE - A HOTĂRI COBORÂRE OCĂRARE TÁRÁRE ÎNCEPUT - NEINCEPUT, REINCEPUT ÎNTÂLNIT ÎMPĂRȚIT ÎNGRIJIT
Găsește Câte Un Sinonim Pentru Stilou Şi Rigla. M Vează De Ce Sinonimele Intră În Câmpul Lexical De La Exerciţiul 1. Ex 1 Il Aveti In Poza.Va Rog Repede!Dau C
Ce Trăsături Individuale Ai Dori Sa Fie Luate In Considerație De Învățător La Un Copil De 7 Ani!! Va Rog!!Dau Coroana!
Pentru A Fabrica Pâine S-au Adus 3 Vagoane De Făină, A Câte 11000 Kg. Câte Chifle S-au Fabricat Din Întreaga Cantitate, Dacă La O Chiflă S-au Întrebuințat 100g
Scrieti Urmatorul Numar Din Baza 10 In Baza 2 : 72 Va Rog Mult De Tot!