RO Study
👤
Pichachu23
Pichachu23
16-03-2017
Matematică
a fost răspuns
14,1÷(9,7-8,2)-(28÷0,7-7,5÷1,5):7=
Răspuns :
Thebestmarius32
Thebestmarius32
16-03-2017
raspunsul este 4,4. sper ca te-am ajutat. o seara buna
Answer Link
The14king1
The14king1
16-03-2017
Sper ca se intelege .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Cum Sau Format Urmatorele Cuvinte Din Text
1.Daca Doua Unghiuri Ale Unui Triunghi Au Masurile De 72 De Grade Si 47 De Grade , Atunci Al Treilea Unghi Al Triunghiului Are Masura De ... A Doua Problema
Va Rog Sa-mi Spuneti Si Mie Cateva Informatii Despre Bulgaria(maXim 10)Cele Mai Interesante!
Dintro Cisterna Plina Cu Benzina Se Scot 1960 L Si Se Constanta Ca In Cisterna Mai Ramane O Cincime Din Cantitatea De Benzina . cati Litri Au Fost In Cisterna ?
Cate Zile De Vacanta Ai Avut In Acest An Scolar? Numeste Lunile Respective
Puteti Sa Imi Spuneti Un Text Scurt Cu Titlul In Padure Care Sa Contina Verbele:au Inverzit , Alearga , Zumzaie , Susura , Adie , Am Vazut , Vom Reveni (text Sc
Am Nevoie Urgent De Traduceri La Urmatoarele Propozitii . Daca Ar Fi Timp Frumos As Face O Plimbare La Munte . Daca Ploaia Ar Inceta Am Merge Sa Cautam Ciuperci
A) Scrie Statele Care Detineau Colonii In America Latina , Asia Si Africa b)Scrie Nemele Statelor Coloniale Din America Latina , Care Si-au Obtinut Independent
2 Basme Celebre In Care Apare Motivul Orfanului De Mama(personajul Principal)
Stabiliți Coeficienții Următoarelor Ecuații: HNO3+Ca(OH)2--> Ca(NO3)2+H2O Na2O+ H2O-->NaOH Ca(OH)2+FeCl3-->Fe(OH)3+CaCl2 Na+HCl-->NaCl+H2↑ N2+H2--&g