RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-03-2017
Matematică
a fost răspuns
compune o problema [180÷10+(180-40)÷10]÷4
Răspuns :
Dence
Dence
16-03-2017
Mama are 180 de mere . Ea le imparte celor 10 copii . Tata are si el 180 de pere , eu am luat 40 . Mama le mai imaparte si celor 10 vecini mere . Din merele si perele pe care le au parintii sora mea a mai luat 4 !
Sper ca nu e prea tarziu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Plz. , Se Pricepe Cineva La Engleza ?am Gasit Pe Un Site :Nota: Verbul „to Have", Atunci Când Nu Inseamna „a Avea, A Poseda", Ci Este Parte Dintr-o Expresie (to
As Vrea sa Stiu Si Eu Ce Lectii Se Fac In Clasa A7a La Matematica sunt Grele? ^_^
Cum Identific Mai Usor Tema Si Motivul Literar ? Ma Incurc Tot Timpul La Cerinta Aceasta ..:\
Aratati Ca Nr D=xy2( Cu Bara Deasupra)+yz3+zt4+tx1 Este Divizibil Cu 5,oricare Ar Fi Cifrele Nenule X,y,z Si T.???
Din Poezia :Cerescul Ghem De Aur Intreaga Lui Urzeala Si-a Depanat-o-n Fire De Foc Stralucitoare... Ajuns La Pragul Zarii Gol,fara De Beteala, Rostogolit Din C
Evidentiaza In Doua Enunturi Sensul Paronimelor Viers/vers
Comentati Opera "Kalevala". Multumesc Anticipat!
1)Aratati Ca Numarul B=5xy+x3y+xy7 (cu Bara Deasupra) Este Divizibil Cu 3, Oricare Ar Fi Cifrele X Si Y, X Diferit De 0 2)Aratati Ca Numarul C=xy+yz+zx(cu Bara
Afla Valorile Lui A Si B Daca (a+3) X (b-6) =32
Aratati Ca Nr D=xy2( Cu Bara Deasupra)+yz3+zt4+tx1 Este Divizibil Cu 5,oricare Ar Fi Cifrele Nenule X,y,z Si T.???