RO Study
👤
NicaAndreea100
NicaAndreea100
16-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Ajutați-mă va rog frumos
Răspuns :
Codițespic14
Codițespic14
16-03-2017
„printre negura se prinde„
„si priveste cu-n tristare„
„iarna pe un urs calare„
---------------
Sper sa-ti fie de folos!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă Overline Abc + Overline Acb = Overline C * 4a , Aflați Valoarea Sumei A + B + C Unde A, B Și C Sunt Cifre, Cu A Și C Nenule.
4. Precizează Numărul De Litere Și Numărul De Sunete Din Cuvintele: Luceafărul, Treceau, Fulger, Luci, Încet. VA ROG FRUMOS,URGENT!!!
Divisez Le Texte En 4 Séquences En Suivant L'ordre Du Récit, Puis Remplissez Le Tableau. Séquence Personages Lieu ActionLe Départ L'auteur Sa Sœur .
La Sfârşitul Numărului N Se Mai Scriu Trei cifre. Numărul Astfel Obținut Reprezintă suma Tuturor Numerelor Naturale De La 1 La N. Suma Cifrelor Lui N Este:
Ajutati Maaaaa Ex 8.....
E Urgență. Îmi Trebuie Ex 27. Este Cineva Generos Să Mă Ajute???? Îmi Trebuie Și Rezolvarea. Vă Rog Multttttttttttttttttttttttttttt
7 Scrieți În Ordine Crescătoare Numerele: A 25¹8, 125 ¹5 Şi 54⁰; B 951, 2748 Şi 3⁹5; 8¹2, 327 Şi 27.
1.Explică O Consecință A Poziției Fizoco-geografice A R.M Față De Câmpia Europei De Est
Sa Se Rezolve Problema Anterioară Pentru Cazul Când: 1) Mobilele Pleacă Simultan În Sensuri Opuse. 2) Mobilele Pleacă În Același Sens, Dar Primul Întârzie La Pl
4. Marfa Dintr-un Magazin Se Vinde Astfel: Prima Dată O Treime Din Cantitate Și Încă 80 Kg, A Doua Oară Două Treimi Din Rest Mai Puţin 60 Kg Şi A Treia Oară Dou