RO Study
👤
Anuscaaaaaa
Anuscaaaaaa
16-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Repede......................
Răspuns :
Lacramioara9cl
Lacramioara9cl
16-03-2017
763:84=9 rest 7
iata cit e
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Se Consideră Funcția F:R Rfx) = -x-1. a) Arată Căſ(-2)- 10) = -1. b) Determină Distanta De La Punctul M(1, 0) La Reprezentarea Grafică a Functiei.
3. Priveşte Imaginile. Evidenţiază, În Enunţuri, înţelesurile Diferite Ale Cuvântului Dat. ochi
Cine Mă Poate Ajuta Vă Rog! Am Nevoie Cât Mai Repede!
Exercițiul 2 Vă Roggg 15 Rânduri!Nu Am Timp Să-mi Fac Tema!!!
8. Scrie Enunțuri Cu Ajutorul Cuvintelor: Ție ♡ Ți-e Mie Mi-e Mie. VA ROG REPEDEEE.
3. Fie [BM] O Mediană A Triunghiului Isoscel ABC Cu Baza AC. Calculaţi: A) M(ZABC), Dacă M(ZABM) = 25°; B) M(ZA), Dacă M(ZMBC) = 28°; C) M(ZC), Dacă M(ZABM) + M
C. Fă O Listă Cu Activităţile Pe Care Le Desfășori În Timpul Liber. Compară Programul Tău Cu Cel Al Colegului; Stabiliţi Ase- Mănările Și Deosebirile. Stiinte A
Pentru 6 Manuale Si 10 Caiete Sau Platit 205,5 Lei Iar Pentru 8 Manualesi 5 Caiete Sau Plătit 219,5lei Cât Costă 1 Manual Și Cât Costă 1caiet?? Mă Ajutati?
3. Identifică, Din Sursa B, Inamicii Comu- Ni Al Frantel Şi Rusiei Împotriva Căro- Rà Era Îndreptată Alianța.
Match The Words .Then,use Four Phrases To Complete The Senteneces.Write In Your Notebookam Nevoie De 7 8 9 10