RO Study
👤
Marioelena82
Marioelena82
15-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Cuvant asemănător pentru greoi
Răspuns :
Crisu21Pisu
Crisu21Pisu
15-03-2017
pisoi/frunzoi
nu stiu altele sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
T Salut Am Nevoie De Exercitiul Acesta,dau Coroana
3. Daniel Vrea Să Dăruiască Toate Cărțile Din Seria ,,Portalul Magic" Prietenilor Săi. E Dà Un Sfert Din Cărți Lui Victor, Apoi O Treime Din Cele Rămase Lui Pet
1. Complete The Sentences With The Past Simple Or Past Continuous Form Of The Verbs In brackets: 4p 1) I Was Sitting (sit) In A Café When You.…...... Called 2)
1 Match The Electronic Devices (A-F) To The Sentences (1-6). Write In Your Notebook. 1. It Allows You To Make Calls, Send Text Messages And Use The Internet. 2.
Din 85 De Pepeni Maria A Vandut In Proma Zi 9 Pepeni, In Cea De A Doua Zi Cu 4 Mai Putin Ca In Prima Zi, Iar Cea De A Treia Zi De 7 Ori Mai Multi Decat In Ziua
Gogajsbsbbwmuksjsoslaut
Exersare 1 Subliniați Rapoartele Procentuale Din Suita Următoare: 5 22 9 5 0,7 7' 100' 4' 1000' 100
Hidrazina, N2H4, Este Utilizată Drept Combustibil Deoarece În Reacţia Cu Oxigenul Din Aer, Cu Formare De Azot Și Vapori De Apă Se Degajă O Cantitate Mare De Căl
Veverița Are 5 Gramajoare Cu Cate 8 Alune.In Fiecare Zi Mănâncă 4.Dupa Cate Zile Va Termina Alunele??Este Cumva 8:5 Apoi Rezultatul.obtinut Împărțit La 4??
Scrieți În Tabelelul De Mai Jos Fracția Reprezentată De Partea Hașurată Din Desen,ca În Exemplul De La D