RO Study
👤
Dary40
Dary40
15-03-2017
Matematică
a fost răspuns
cum calculam 121:11? deslușit
Răspuns :
Otilianicolae
Otilianicolae
15-03-2017
121:11=11 .
Sper că te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
13. Tata Cumpără De La Piață Legume. Cartofii Costă 40 Lei, Roşiile Un Sfert Din Costul Cartofilor, Iar Castraveţii Jumătate Din Costul Roşiilor. Ce Rest Primeş
Într-o Cutie Sunt Bile Albe Și Roșii Dacă Sar Mai Adaugă 18 Bile Albe Acestea Ar Fi 45 Bilele Roșii Sunt Cu 26 Mai Multe Decât Cele Albe Câte Bile Sunt În Total
Va Rog Ajutați-mă. Nu Pot Să-mi Dau Seama
. Trasaţi Graficul Funcţiei: e) F / \mathbb{R} -> \mathbb{R} F(x) = 4 f) F / \mathbb{N} -> \mathbb{Z} F(x) = - 1, 5x
Afkați X Y Z Știind Can Sunt I P Cu Nr O,1 2\5 1\3 Și Ca Suma Lor Este I
Construiți Triunghiul ABC Mediatoarele Laturilor Triunghiului Și Cercul Circumscris Acestuia Pentru Fiecare Dintre Situațiilea.) AB=5cm, AC=4cm,unghiulA=60°b.)
Pe Un Platou Sunt 9 Gutui, De 2 Ori Mai Multe Mere, Decat Gutui Si Pere Cu 2 Mai Multe Decat Gutui.. Cate Fructe Sunt Pe Platou???
Stie Cineva Ce Culegere E Asta?
Căutând Informații Despre Povestirea Subsolul De Pär Lagerkvist, Ai Găsit Următorul comentariu , Postat Pe Site-ul Unei Librării On-line De Către Un cititor:
(4 P) B) Aflați Cel Mai Mic Număr De Forma Abcd Astfel Încât Ad Este Cubul Unui Număr Natural, A + D Este Pătratul Aceluiaşi Număr Natural Şi 3a + C = D. (Gazet