RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Nu pot să rezolv problema. Ajutor dau coroană!!
Răspuns :
Aureliakorber
Aureliakorber
15-03-2017
Presupunem ca toti copiii au 9 ani. Deci, 22 copiiX9= 198. Diferanta pana la 203 este data de copiii care au de fapt 10 ani. Adica 5.
Raspuns: 17 copii-9 ani si 5 copii de 10 ani
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Face 8x La A Doua - 1supra9
Determinati Formula Moleculara A Substantei Cu Formula Procentuala: C 40%, H 6,66%, O 53,33% Si Care Are 2 Atomi De Oxigen In Molecula. Am Ajuns Pana Punctul In
Elaborati Un Text Coerent,cu Continut Stiintific, In Care Sa Folositi In Mod Adecvat Termenii: Astenosfera,curenti Magmatici,Marea Tethis,rift,Panthalasa,placi
Sa Imi Explice Si Mie Cineva Ce Este Presiunea Osmotica! Mai Exact: Ce Face Aceasta Forta?help
In Exemplul TOAMNA SE NUMARA BOBOCII. Cuvantul TOAMNA Ce Este Ca Parte De Vorbire Si Din Ce Parte De Vorbire A Provenit???
Se Stie Ca Este Definita O Functie Nrap Care: –primeste Prin Intermediul Parametrului "nr" Un Numar Natural De Cel Mult 9 Cifre Si Prin Intermediul Parametrului
4 La Puterea 10 : 16 La Puterea 5
O Compunere De 10 Rânduri Cu Câmpul Lexical De La Cuvantul Carte
Ordoneaza Cuvintele De Mai Jos Jos Pentru A Obtine Propozitii Corecte . colegii,va, Fi,mei,placuta,cand, Prin, Care, Intamplarile, Atunci,m Intalnirea ,cu, Vom
Calculati Sumele a) S=1+2+3+....+20 b) S=1+2+3+...+49 c) S=1+2+3+....+100 d) S=1+2+3+....+200 VA ROG AJUTATIMA DAU COROANA VA ROOOOGG