RO Study
👤
Bdanaelis
Bdanaelis
15-03-2017
Engleza
a fost răspuns
Propozitie cu, we/now/at/school/are.
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-03-2017
We are at school now.
Sper sa te ajute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor Urgent Vă Dau Coroana Și Puncte Multe
Imi Poate Explica Cineva Reacţiile Chimice Va Rog, Nu Am Inteles Nimic Din Ele Si Imi Bat Capul 3 Ore Si Tot Nu Am Nici Cea Mai Vaga Idee Cum Se Fac. Dau Coroan
Calculați 5 La 108 Împărțit La 5 La 72
Numeste Partile De Vorbire Urmatoarelor Cuvinte: -Avansare -Catre -A Decide -Extenuat -Fiindca -Niviodata -Primul Ele Pot Fii Nu Mai Substantive, Verbe, Adverbe
D 8. Energia Unui Fulger (trasnet) Este Egala Cu Energia Consumata De Un Fier De Calcat In Timp De 5 Minute. Stiind Ca Puterea Fierului Este De 1000 W, Calculat
Dif. A Doua Nr. Este 80 . Impartid Nr. Mare La Nr. Mic Obtinem Catul 12 Si Restul 3 . Care Sunt Nr???
Va Rog Ajutați Ma!Rapid+dau Coroana
Motiveaza Folosește Informațiile Din Text Pentru A Scrie O Scrisoare/ Un E-mail Prin Care Inviți Un Prieten Din Altă Ţară Să Viziteze România. Alege Unul Dintre
6. Suma A Trei Numere Este 4 407. Dacă Suma Ultimelor Două Numere Este 3 689, Iar Al Doilea Număr Este Cu 1 587 Mai Mare Decât Primul, Află Cele Trei Numere.
Urmăriți Documentarul Cetatea Neamțului – Secole De Luptă. Identificați Informații Asemănătoare Celor Din Text.