RO Study
👤
Razvan123212
Razvan123212
15-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Cum as putea rezolva problema?
Răspuns :
Teodora14042005
Teodora14042005
15-03-2017
x+1 supra 2=3supra x+2⇒fractie echivalenta
2x+3=5
2x=2⇒x=1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gaseste 2 Nr A Caror Suma Sa Fie Egala Cu Produsul Lor.
Contextul:,,Îi Cunosc Pe Toti Si Mi-e Sila De Ei (...)ei Bine,principiul Unui Stat Este Virtutea,iar Pana La Realizarea Ei,teroarea.,,toti= Ce Fel De Pronume?ce
Titlu : Probleme Care Se Rezolva Prin Incercari . Problema : Inmultind Varstele A Patru Copii , Obtinem Numarul 36 . Aflati Varstele Acestora ,stiind Ca Suma
Ce Este Intriga, Expozitiunea , Deznodamantul
Va rog1.suma Doua Nr Este 28,daca Se Micsoreaza Primul Cu 4,devine Egal Cu Dublul Celui De Al Doilea.Care Sunt Cele 2 Nr?2.suma 3 Nr Naturale Distinctenenule Es
Suma A Trei Numere Este 5940 .stiind Ca Primul Numar Este Cu 120 Mai Mare Decat Al Doilea Numar Si Cu 60 Mai Mic Decat Al Treilea Sa Se Afle Fiecare Numar
Heyy!Am Mare Nevoie De Ajutor La O Compunere La Lb Romana Pt. Ca Nu stiu Ce Sa Mai scriu...Imi Zice Sa Fie O Naratiune De Cel Putin 15 Randuri Si Sa Folosec Exp
Cum Se Analizeaza un PRONUME DEMONSTRATIV SI UN ADJECTIV DOMONSTRATIV??
Dati Exemple De Interpreti De Muzica Populara Apartinand Fiecarei Zone Din Tara ( Moldova,Bucovina,Maramures,Muntenia,Oltenia,Dobrogea,Ardeal)
Diferenta A Doua Numere Este 62. Daca Impartim Primul Numar La Al Doilea Numar, Obtinem Catul 4 Si Restul 2. -care Sunt Cele Doua Numere?