RO Study
👤
Andreiaflo
Andreiaflo
14-03-2017
Franceza
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați!
Răspuns :
Danapontoc
Danapontoc
14-03-2017
4a, 1b, 6c,5d, 2e,3f
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indicati Formele Diferite De Plural Ale Urmatoarelor Omonime Partiale Si Construiti Enunturi Cu Acestea Din Care Sa Rezulte Sensul Acestora: arc, Bob, Calcul, C
Găsiți Cate Un Sinonim Pentru Următoarele Expresii :A-si Aduce Aminte ;a Da Navala;a Da De Stire;a Da Gres;a Tine Piept;
Fragmentul Extras Din Poezia Copii Eram Noi Amandoi Este O Opera Literara Pentru Ca ..........
Cititi Apoi Rezolvati Exercitiul: Trei Petunii Subtirele Farmec Dand Regretelor, Stau De Vorba Intre Ele: ,,Ce Ne Facem, Fetelor?...'' Explicati Folosi
Va Rog Am Nevoie De Povestirea Doua Loturi De Ion Luca Caragiale Si Sa Fie Cat D Ecat Lunga...am Nevoie Urgent Va Rog Mult
Formati Cate O Propozitie Care Sa Ilustreze A) Adverbializarea Unor Substantive b)substantivarea Unor Pronume c) Substantivarea Unor Verbe La Participiu d)tr
Predecesor 120 390 620 numar 432
Intr-un Depozit Sunt 235 T Cartofi Si In Altul 123t. Cate Tone Trebuie Sa Mute Din Primul Depozit In Al Doilea Pentru A Avea Cantitati Egale In Cele Doua Depozi
Gasiti Sinonime Si Antonime Pt Expresilea Fi Cu Ochii In 4 a Turna Gaz Pe Foc
1) Calculati Suma Numerelor Prime Cuprinse Intre 80 Si 100 2) Aflati Cate Numere Naturale De Forma 12ab Bara De Sus Divizibile Simultan Cu 5 Si Cu 3