RO Study
👤
Aditomoiaga30
Aditomoiaga30
14-03-2017
Matematică
a fost răspuns
-4,3 si -4,33 care ii mai mare?
Răspuns :
Clipavica13
Clipavica13
14-03-2017
Mai mare este -4,3 fiindca el este mai aproape de 0 . Cele numere negative cind se compar numarul cela care este mai aproape de 0 este mai mare . Sper ca ai inteles !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
The British Flag Is The …………………………………………………….it Is Made Out Of Three Flags: The Red Cross Of St George On A White Background For……………………………., The White Cross Of
Pentru A Măsura Temperatura Solului, Agricultorul Folosește Un Termometru Cu Lichid. Scrie Denumirea Fenomenului Fizic Pe Baza Căruia Funcționează Termometrul.
Alcătuiește O Propoziție Cu S/s +A/a + P/v +C/s A S/pp + P/v + C/s + A/a Va Rog Ajutați Mă Că Nuj =)
Am Nevoie Urgent La Romana Ex 4 Dau Coroana
Va Rog Sa Ma Ajutați Cu O Rezolvare Corecta Și Cât Mai Repede Posibil Îmi Trebuie Urgent Rezolvarea La Ex De Mai Jos
Va Rog Sa Ma Ajutați La Ex 1 Si 2 Dau Si Coroană Este La Ed Socială Sunt In Clasă A V
Ce Stiti Coada Calului Este Planta Medicinala Dau Coroana Ajutor
Va Rog Sa Ma Ajutați La Ex 1 Si 2 Dau Si Coroană Este La Ed Socială Sunt In Clasă A V
Se Considera Expresia E(x)=(x+1)2 + (x-3)2 - (7+x2), Unde X Este Numar Real. Aratati Ca Numarul Natural E(n) Este Multiplu De 8, Pentru Orice Numar Natural Impa
Choose The Correct Answer.1 You Mustn't Don't Have To Touch The Cakesbecause They're For This Evening.2 You Mustn't/don't Have To Buy Any CheeseThere's Lots Of