RO Study
👤
AneMaryy
AneMaryy
14-03-2017
Limba română
a fost răspuns
alcatuiti o propozitie cu adjectivul noi
Răspuns :
Marcela16
Marcela16
14-03-2017
Am cumpărat haine noi pentru serbare.
Answer Link
Electric32
Electric32
14-03-2017
Cizmele mamei mele sunt noi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutați-mă Repede Dau Coroana
2. Uneste Fragmentele De Cuvinte De Mai Jos Şi Vei Obține 5 Noțiunipe Care Le Vei Utiliza Corect Într-o Propoziţie: Ajutorrr Acum Dau Coroană!
OM- НЫ 27. Запиши Слова По Образцу: А) Учить – Ученье; Б) Творенье Творить. А) Варить - . Веселиться - ... , Бездельничать - ... , Сидеть Б) Уменье – Молчанье –
EXPRIMĂ-TI OPINIA În Anglia, Fiecare, După Cum Se Vede, Se Consideră Pe Sine Exponentul Suveranităţii Ei Asupra Americii, Ca Şi Cum Şi-ar Face Loc El Alături De
Cate Numere Naturale De Forma Abc Satisfac Conditia Abc=cba? (cba Este Rasturnatul Lui Abc)
Ajutor Repede Va Rog
Work In Pairs And Match The Phrases From The Two Columns In Order To Identify The Benefits Effective Time Management. Put Them In Order Of Importance To You.*If
Nu Este Bine Sa Amplifici Un Conflict, Ci Sa Încerci Sa-l
Cine Stie Formula Delta . Ia 60 Puncte Nu Vreau Sa Va Bateti Joc Sa Va Loati Puncte Fara Merit Cine Stie 60 De Puncte .... Eu O Stiu Sa Vad Cine Mai Stie
Dau Coroana Urgent. Identifică Oral Elementele Care Compun Contextul Comunicării În Textul Școala După Școală La Bibliotecă Model De Rezolvare Locul Biblioteca