RO Study
👤
Andreea1164
Andreea1164
14-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Mă poate ajuta cineva
Răspuns :
Dariacristiana21
Dariacristiana21
14-03-2017
Ex 7:A
Al
A
Ai
Ale
La exercițiul 8 nu stiu scuze
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aria Totala A Unei Prisme Drepte Cu Bazele Triunghiuri Echilaterale Este Egala Cu 144+16 Radical Din 3 Cm Patrati ,iar Aria Ei Laterala Este Egala Cu 144 Cm Pa
Construiti Enunturi In Care Cuvintele Si, Iar, Nici Sa Fie Pe Rand Conjuctii Si Adverbe. Va Rog Imi Trebuie Neaparat, Multumesc!
Cum Determini Capacitatea Unui Vas De Foma Unei Prime Hexagonale Regulate Cu H=6dm Si Apotema 10cm
Caracterul Formativ Al Artei In Dezvoltarea Personalitatii Adolescentilor?
Propozitii Cu Cuvintele: Savoi, Cumpat, Lele, Fecior, Zor, Micsunea, Frau, Varsat(de Vant)
1.formuleaza Familia Lexicala,din Tre Termini Pentru Cuvintul:Drum-1.drumet,2.drumurile,3???.............1.1Alcatuieste Cite In Enunt Cu Toate Cuvintele Din Ite
Compunere Despre Familieaș Dori Să Aflu De O Compunere Despre Familie
Daca Un Trapez Isoscel are Diagonalele Perpendiculare Si Inaltimea Egala Cu 12cm , Atunci Aria Trapezului Este...?
Autobuzul Se Deplaseaza Cu Viteza De 50 Km/h Si Pargurge Distanta De La Chisinau Pina La Edinet Cu 1,5 Ore M. Mult Decit Un Automobil Ce Se Deplaseaza Cu Viteza
O Prisma Dreapta Cu Baza Patrat Are Volumul 125 Radical Din 3 Si Aria Laterala 100 Radical In 3 aflati'mi Aria Baze