RO Study
👤
Avinialiica
Avinialiica
13-03-2017
Matematică
a fost răspuns
ajutați mă va rog frumos!
Răspuns :
Alexandra6655
Alexandra6655
13-03-2017
c)1054:62=17
sper ca team ajutat
Answer Link
ChineliMaria2006
ChineliMaria2006
13-03-2017
X*62=1054
X=1054:62
X=17
Verificare:17*62=1054
Sper că te-am ajutat☺
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Patrat Cu Perimetrul = 72 Cm Este Echivalent Cu Un Dreptunghi care Are Dimensiunile Proportionale Cu 8 Si 12 . Determinati Perimetrul Si Aria Dreptunghiului
Afla Suma Nr. A,b,c, Stiind Ca B=100 Si B-a=c-b
Vreau Si Eu O Scurat Compunere In Engleza In Care Sa Descriu Un Obiect Al Unui Prieten (cu Cat Mai Multe Adjective). Multumesc !!
Spuneti-mi O Compunere Cu Obiceiuri De Paste Sau De Craciun..(cateva Obiceiuri Traditii)
Valoarea Expresiva A Verbelor La Timpul Imprefect?
Un Elev Are O Suma De Bani.Dupa Ce Dubleaza Aceasta Suma Cheltuieste 5 Lei.Dubleaza Suma Ramasa Si Cheltuieste 10 Lei.D4ubleaza Din Nou Suma Ramasa Si Cheltuies
Fceti Propoziti Cu Urmatoarele Pleonasme :cobaii De Experienta a Avansa Inainte averse De Ploaie a Cobora Josbaba Batrana concluzie Finala
Pe Planul Triunghiului ABC Se Ridica Perpendiculara AM, AM=15cm. Fie MN_|_BC, N∈BC. Se Stie Ca MN=25cm. Calculati D(A;BC) Si D(A;MN). Ajutati-ma Va Rog!!
Gasiti Pe Harta Fizica A Lumii ~masive Muntoase,lanturi Muntoase,podisuri,dealuri,campi .....va Rog Mult
Scrieti Multimile Formate Din Literele Cuvintelor :multime,carte,matematica,calculator.