RO Study
👤
Dicutu
Dicutu
13-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Ex 24 imi trebuie pana la 10 repede
Răspuns :
CurrerBell
CurrerBell
13-03-2017
0,a + 0,b + 0,c = 0,7 a+b+c = 7
a,b + b,c + c,a = 7,7 a+b+c = 7,7
0,ab + 0,bc + 0,ca = 0,77 a+b+c = 0,77
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Asociază Poezia Toporași, De Magda Isanos cu un Alt Text Literar Studiat Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, În 50-80 De Cuvinte, Prezentând O Asemănare Și O D
4 Construieşte Un Plan Cu Minimum Trei Măsuri Anti-bullying, Apromovat De Consiliul Elevilor Din Şcoala Ta. Va Rog Ajutatima
Am Nevoie Urgent De Ajutor Vă Rog Mult Dau Coroană+stele+abonare Vă Rog Mult Am Nevoie Urgent3) În Figura III.34 Este Reprezentat Graficul Mișcării Unui Mobil C
Scrie Un Text De 15 Randuri Cu Titlul Povestea Unu Om Sarac Repede Va Rog Dau Coroana
Cum Fac Și Eu Aceste Împărțiri În Scris 72:2 36:2 58:2 75:3 48:3 64 :4 92:4 65:5 85:5 95:5
Determinati Cifra Stiind Ca Numarul 876a Se Divide Cu 5 Și 3a4 Se Divide Cu 3 .(stiu Ca A=5 Dar Nu Stiu Cum Ajung In Scris La El)
Cum Se Numește |a| In Matematica | | Aceste Băut Deoarece Am Uitat!!!VA ROG FRUMOS !URGENT!DAU SI COROANA!
Vreau Și Eu 10inmultiri Pentru Copilul Meu Sa Le Rezolve.pentru Clasa A 4
> Alegeți Două Animale, Câte Unul De Pe Fiecare Rând. Găsiți Cel Puțin Treiasemănări Şi Trei Deosebiri Dintre Acestea. Vă Puteți Referi La Aspect, La Mo-dul
3. Din Punct De Vedere Intesional Termenul Punguta Cu 2 Bani Este:a) Vidb) Nevid C) Abstractd Concref E) Pozitiv F) Absolutg) Individual D) General