RO Study
👤
Eng2
Eng2
13-03-2017
Engleza
a fost răspuns
pluralul lui dinte in engleza
Răspuns :
Emi612
Emi612
13-03-2017
Dinte=Tooth
La plural=Teeth
Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Trei Enunțuri Pt Economisirea Energiei Electrice
Alcătuiește Propoziții În Care Substantivele Grain,Andrei,bunicul,Dunărea Sa Fie În Cazul Nominativ Pe Rand Funcțiile Sintactice Și Subiect Și Nume PredicativPL
Intr-o Împărțire Cu Rest Diferit De Zero , Impartitorul Este 7 ,iar Catul Este 62.determina:a.toate Valorile Restului ;b Toate Valorile Deimpartitului.
Propozitie Cu Cuvantul Faptura
Rezolava In Doua Moduri:5×(100+20+8)=? Metoda1 Metoda2
Suma Adoua Numere Este 10404. Daca Se Adauga La Primul Numar 404 Se Obtin Doua Numere Egale. Care Au Fost Numerele Aduante Initial
Construieste Cate O Fraza In Care Sa Existe : -doua Propozitii Atributive Cu Termeni Regenti Diferiti -doua Propozitii Atributive In Raport De Cordonare Copula
40% Dintre Elevii Unei Clase Joaca Football, Iar 25% Baschet . Știind Că Numărul Este Mai Mic Decât 30 , Să De Afle Câți Elevi Sunt In Clasă?
Buna Am Nevoie De Niste Exercitii La Substantiv Sa Fie Cu Tot Cu Cerinta Pe Care Sa Le Rezolv Eu ,,,, imi Trebuie Exercitii Pentru Un Portofoliu La Romana Din S
Exprimati Opinia Intr-o Compunere De 15-25 Randuri Cu Privire La Necesitatea Implicarii Adultilor In Decizia Drumului Care Sa-l Urmeze Un Copil In Viata